Događaji

obavijest studentima

Produljen natječaj za financiranje studentske mobilnosti

Produljen natječaj za financiranje studentske mobilnosti

Natječaj za financiranje studentske mobilnosti u svrhu studijskog boravka produljen je do 8. ožujka 2024. godine do 12.00 sati.

Sveučilište u Zadru kao nositelj Erasmus povelje za visoko obrazovanje ostvaruje pravo na sudjelovanje u Erasmus+ programu te raspisuje Natječaj za dodjelu financijskih potpora i mobilnost na visokoškolskim institucijama s kojima je Sveučilište u Zadru potpisalo Erasmus+ međuinstitucijski sporazum, a koju je moguće ostvariti u zimskom semestru, ljetnom semestru i u cijeloj ak. godini 2024./25. u sklopu programa Erasmus+.

U okviru ovog Natječaja studenti se prijavljuju za mobilnost u svrhu studijskog boravka na inozemnoj visokoškolskoj instituciji što podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita.

Za vrijeme mobilnosti student mora zadržati jednako opterećenje koje bi imao na matičnom studijskom programu u istom periodu, odnosno najmanje 3 ECTS boda po mjesecu mobilnosti (npr. ako student na mobilnosti ostaje 5 mjeseci mora ostvariti minimalno 15 ECTS bodova).

Za više informacija pročitajte tekst Natječaja.

Kontakt za dodatne informacije: erasmus@unizd.hr, tel: 023-200-787 ili 023 – 200 -588


Reci što misliš!