Događaji

prijave do 8. ožujka

BRLOG poziva na još jedan Craft market!

BRLOG poziva na još jedan Craft market!
Brlog craft bar & shop

Pozivamo sve obrtnike, umjetnike, kreativce, dizjanere, grafičare i OPG-ovce da nam se jave u slobodnoj formi sa nekoliko rečenica o sebi i fotografijama svojih proizvoda na mail: brlog.beer.bar@gmail.com.

Događaj koji organizira Brlog craft bar & shop, u Ulici Andrije Hebranga 6, u subotu 16. ožujka.

Brlog craft bar & shop nalazi se u sklopu Brlog pivovare u Zadru. Smješten na Voštarnici s lako dostupnim parkingom, ovaj craft bar ističe se velikom terasom i ugodnim unutarnjim prostorom.

Svaki tjedan ovdje vas očekuju razni eventi poput svirki uživo, kvizova, izložbi, predavanja i slušaonica. Ako želite odigrati partiju šaha, društvenih igara ili stolnog tenisa - samo pitajte na šanku!

U ponudi bara i beer shopa su naravno legendarne Brlog pive poput Plavuše, Neposlušne i Špurije. Također, možete prvi probati nova limitirana piva iz Small batch serije koja su u ograničenim količinama. Sve piva možete ovdje kupiti "za doma" po veleprodajnim cijenama.

Osim vrhunskog craft piva, iz ponude bara ističu se i ekološki sokovi te domaća dalmatinska vina. Čekamo vas s ugodnom i prijateljskom atmosferom, odličnim i hladnim craft pivom te hrpom fora evenata na kojima ćete se super zabaviti!


Reci što misliš!