Događaji

4. travnja

Javni poziv za poduzetnike: odlazak na gospodarske susrete u sklopu događanja EUROSTARS - READY FOR TAKE OFF!

Javni poziv za poduzetnike: odlazak na gospodarske susrete u sklopu događanja EUROSTARS - READY FOR TAKE OFF!
INOVAcija

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizira odlazak na gospodarske susrete Eurostars: Ready for Take Off!, događanja povezivanja gospodarskih subjekata u Amsterdamu 4. travnja 2024. godine.

Pridružite nam se na događanju kako biste pronašli potencijalne partnere, stekli uvid u uspješne strategije nizozemskih poduzetnika te saznali kako poboljšati svoje izglede za odobrenje prijava na Eurostars program.

Događanje je namijenjeno malim i srednjim poduzetnicima, tvrtkama koje se bave istraživanjem i razvojem, poduzetnicima zainteresiranima za međunarodnu suradnju i programe potpore.

Što će se financirati?
Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u Eurostars program.

Sudionici događanja također mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

Prije samog odlaska na sajam i poslovne razgovore, za sudionike će biti organizirana online radionica o prijavi projekta na program Eurostars kao priprema za sudjelovanje na događanju.

Rok za prijavu

Prijave su otvorene do 26. veljače 2024. do 23:59 sati. Za dodatne informacije, kontaktirajte nas na eurostars@hamagbicro.hr.

Više informacija pogledajte na linku Poduzetničkog ureda Zadar.


Reci što misliš!