Događaji

hvalevrijedna ideja

Zahvaljujući donatorima, u zadarskoj bolnici održan "Riblji petak"

Zahvaljujući donatorima, u zadarskoj bolnici održan

Povodom Svjetskog dana bolesnika, Liga je okupila donatore iz zadarskog kraja koji su dali – najbolje što imaju!

Miris ribe, maslinovog ulja i uskrsnih pogača širio se bolničkom kuhinjom. Na meniju pacijenata hospitaliziranih u Općoj bolnici Zadar našle su se najkvalitetnije hrvatske namirnice, a stigle su zahvaljujući Ligi protiv raka Zadar.

Povodom Svjetskog dana bolesnika, Liga je okupila donatore iz zadarskog kraja koji su dali – najbolje što imaju! Za ribu su se pobrinuli zadarski ribari, maslinovo ulje donirala je Poljoprivredna zadruga „Maslina i vino“, dok su vrijedne ruke djelatnika Tvornice kruha Zadar zaslužne za ukusne pogače.

Slavica Zubčić Krišto, dr.med. i Sara Bilić Knežević, dr.med., s Odjela za onkologiju i nuklearnu medicinu, zahvalile su organizatoru i donatorima. Istaknule su značaj zdrave i raznovrsne prehrane koja pacijentima pomaže da lakše podnesu proces liječenja.

Među doniranim namirnicama mjesto je pronašla i jedna bijela orhideja koja će svojim raskošnim izgledom unijeti dašak ljepote među bolničke zidove, a veselo jutro u bolničkoj je kuhinji završilo uz poruku donatora: Vidimo se i dogodine!


Reci što misliš!