Događaji

u kazalištu Vidra

Predstava "Upalimo zvijezde" za volontere Crvenog križa

Predstava

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb ove godine obilježava Međunarodni dana osoba s invaliditetom i Međunarodni dan volontera zajedničkim događanjem.

Korisnici Poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške za osobe s intelektualnim teškoćama, s renomiranim hrvatskim umjetnicima, u srijedu, 6. prosinca 2023. godine u 18 sati, u kazalištu Vidra (Draškovićeva 80) odigrat će, za volontere Gradskog društva Crvenog križa Zagreb, glazbeno-scensku predstavu pod nazivom „Upalimo zvijezde“ u režiji Marija Kovača.

Veliku pomoć i podršku radu Gradskog društva Crvenog križa Zagreb pružaju  upravo volonteri koji su nam partneri u ostvarivanju svakodnevnih aktivnosti te u ostvarivanju kvalitetnije i učinkovitije reakcije na katastrofe i izvanredne situacije. Samo u 2023. godini u različite redovite aktivnosti Crvenog križa Zagreb bilo je uključeno 167 aktivnih volontera, a ukupno u bazi imamo njih više od 1.500 koji se uključuju prema potrebi u izvanrednim situacijama. 

Programe Poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške za osobe s intelektualnim teškoćama provodimo dugi niz godina, a u njima sudjeluje 70 korisnika. 

Naši volonteri i osobe s invaliditetom zaslužuju da ove važne datume koji se obilježavaju u cijelom svijetu svečano i dostojanstveno obilježimo.

 


Reci što misliš!