Događaji

advent 2023.

Blagdani u Pagu uz brojne aktivnosti

Blagdani u Pagu uz brojne aktivnosti

Paljenjem prve svijeće u subotu, 2. prosinca 2023. , na velikom adventskom vijencu na glavnom gradskom trgu pored crkve Marijana Uznesenja započeo je Advent u Pagu pod nazivom „Veselimo se Božiću“

U ponedjeljak, 4. prosinca u DV „Paški mališani održat će se radionica izrade ukrasa za djecu i odrasle „Božićna pšenica  u neobičnim oblicima“ dok je u utorak, 5. prosinca na rasporedu radionica izrade božićnih čestitki „Pisana riječ ima posebno značenje“. Obje radionice počinju u 16 sati.

U srijedu, 6. prosinca u Domu kulture u Pagu, u izvedbi Kazališta lutaka iz Zadra, s početkom u 18 sati održat će se lutkarska predstava za djecu „Sveti Nikola i psić koji nije znao lajati“.  

U četvrtak, 7. prosinca i petak, 8. prosinca u 16 sati u Dječjem vrtiću „Paški mališani“ ponovo su na rasporedu dvije radionice izrade božićnih ukrasa „Maštovita Božićna čarolija“ i ukrasa od gipsa „Šareni Božić“.

U subotu, 9. prosinca u jutarnjem dijelu programa u Gradskoj knjižnici u Pagu održat će se „Božićna potraga“, pričaonica autorice Sarah Sučić dok je u večernjim satima na Trgu Petra Krešimira IV paljenje druge adventske svijeće. 


Reci što misliš!