Događaji

vremenska prognoza

Ponedjeljak najprije stabilan, ali hladan, pa naoblačenje, jugo

Ponedjeljak najprije stabilan, ali hladan, pa naoblačenje, jugo
I. P.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije pretežno sunčano, poslijepodne oblačnije. Umjerena do jaka bura ujutro će oslabjeti, navečer okrenuti na jugo. Najviša temperatura zraka između 8 i 14 °C, a ujutro hladno, osobito u Zagori.

U ponedjeljak će u Slavoniji, Baranji i Srijemu prevladavati sunčano, a ujutro ponegdje može biti magle. Poslijepodne postupan porast naoblake. Jutro hladno, a dnevna temperatura između 2 i 4 °C.

Naoblačenje od sredine dana i u središnjoj Hrvatskoj, ali će jutro biti vedro i hladno uz minimalnu temperaturu oko -5 °C. 



Najhladnije će biti u Gorskom kotaru i Lici uz temperaturu zraka između -9 i -5 °C, u unutrašnjosti Istre oko -4 °C, a na sjevernom Jadranu od 0 do 6 °C. Prevladavat će sunčano uz postupan porast naoblake, a u noći na utorak mjestimične oborine, na Jadranu kiša, a u Gorskom kotaru uglavnom snijeg. Ujutro će još puhati umjerena, podno Velebita i jaka bura koja će oslabjeti i navečer okrenuti na jugo pa će i more biti u smirivanju.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije pretežno sunčano, poslijepodne oblačnije. Umjerena do jaka bura ujutro će oslabjeti, navečer okrenuti na jugo. Najviša temperatura zraka između 8 i 14 °C, a ujutro hladno, osobito u Zagori.

Na jugu Hrvatske obilje sunčanog vremena, uz buru koja će ujutro oslabjeti. Najviša temperatura zraka između 11 i 14 °C, u zaobalju hladnije, osobito ujutro, kada može biti mraza.


Reci što misliš!