Događaji

6. do 8. prosinca

Stručni skup o proizvodnji povrća u Republici Hrvatskoj u hotelu Olympia u Vodicama

Stručni skup o proizvodnji povrća u Republici Hrvatskoj u hotelu Olympia u Vodicama
Duško Jaramaz/PIXSELL

Gospodarski list želi potaknuti i revitalizirati domaću proizvodnju povrća, stoga organizira jedini stručni skup o proizvodnji povrća u Republici Hrvatskoj, koji će se održati od 6. do 8. prosinca 2023. u hotelu Olympia u Vodicama.

Svi koji navedu da dolaze prema obavijesti LAG-a LAURA, dobivaju besplatne akreditacije, navodi Općina Polača na svojoj službenoj Facebook stranici.
Link za prijavu: https://hrvatsko-povrce.hr/ - označite status da ste uzvanik i navedite ime LAG-a preko kojeg dolazite (LAG Laura).
Kako uspješno proizvoditi i prodati povrće?
Svi ljubitelji povrća, a posebno proizvođači koji žive od proizvodnje povrća, dobrodošli su na 7. „Hrvatsko povrće“ - jedinu konferenciju posvećenu proizvodnji i svemu ostalom što se tiče svijeta povrća!

Od 6. do 8. prosinca 2023. godine, Hotel Olympia u Vodicama postaje epicentar inovacija, poslovnih prilika i znanja o uzgoju i prodaji povrća. Sve sudionike očekuje nezaboravno iskustvo na ovom stručnom skupu o proizvodnji povrća u Hrvatskoj koji organizira Gospodarski list uz suorganizaciju najznačajnijih institucija u poljoprivredi i sudjelovanje više od 35 tvrtki iz sektora proizvodnje povrća.

Sudionici se mogu povezati s relevantnim institucijama u sektoru povrćarstva, educirati za razvoj vlastite proizvodnje i prodaje jer će inspirativni govornici podijeliti svoja iskustva i najnovije trendove te saznanja, kao i aktualne informacije o proizvodnji povrća.

Konferencija Hrvatsko povrće pruža mogućnost susreta s predstavnicima trgovačkih lanaca i velikih otkupljivača povrća, stoga nemojte propustiti priliku za stvaranje novih poslovnih veza i udruživanje sa stručnjacima iz branše. Ova konferencija otvara vrata ka novim prilikama i razvoju vašeg poslovanja. Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Za detalje o prijavi i programu posjetite službenu web stranicu: https://hrvatsko-povrce.hr/ gdje je i detalniji program konferencije, kao i uvjeti smještaja kojeg možete samostalno potražiti neovisno od organizatora.


Reci što misliš!