Događaji

u 19 sati

Volonterski centar Zadar organizira Ukrajinsko-hrvatsku glazbenu večer

Volonterski centar Zadar organizira Ukrajinsko-hrvatsku glazbenu večer
VC Zadar

Volonterski centar Zadar i ove godine organizira Ukrajinsko-hrvatsku glazbenu večer, koja će se održati 7. prosinca u 19 sati u Centru za kreativne industrije Zadar, na adresi Put Murvice 3A

S ovom manifestacijom započeli smo 2022. godine na inicijativu sudionika grupe psihosocijalne podrške, koju Volonterski centar Zadar organizira jednom tjedno za izbjeglice iz Ukrajine.

U programu će nastupiti glazbenici i mlade nade iz glazbenih škola iz Zadra i Ukrajine, kao i glazbenici amateri iz Ukrajine. Svrha ovog događaja je integracija izbjeglica iz Ukrajine u naše društvo, kao i predstavljanje njihove kulture našim sugrađanima. 

Ovim putem srdačno pozivamo ljubitelje glazbe i umjetnosti, ali i sve zainteresirane da nam se pridruže na ovom posebnom događaju koji je posvećen promicanju glazbene i kulturne raznolikosti Ukrajine i Hrvatske. Dođite i uživajte u večeri ispunjenoj ljepotom zvuka i zajedništvom koje nam glazba pruža!

Navedena aktivnost odvija se u sklopu projekta „Izgradnja društva dobrodošlice“, koji Udruga "MI" - Split provodi uz financijsku podršku UNHCR-a Hrvatska. Glavni cilj projekta je doprinijeti stvaranju uvjeta za kvalitetnu integraciju izbjeglica i azilanata na lokalnoj razini sukladno važećim politikama i zakonodavnom okviru.


Reci što misliš!