Događaji

blagdani na vošti

Bili smo na otvorenju prvog Adventa u A'mare!

Bili smo na otvorenju prvog Adventa u A'mare!

Blagdanske novosti s Vošte: ovaj je kvart nedavno dobio prekrasan novi mural, uskoro se u Brlogu sprema božićni craft market i buvljak, a danas smo posjetili hotel A'mare koji neodoljivom ponudom još jednom potvrđuje koliko je otvoren prema lokalnoj zajednici.

Upravo je tako nešto nedostajalo Voštarnici - terasa hotela A'mare postala je Advent u malom. Dočekale su nas figure popularnog Orašara, fritule, churrosi, kava i čaj, danas je sve to bilo besplatno.

5b6adf566d7eb82d7e3af15ae1e427b6.jpg?v=2Na kućici uvijek dobro raspoložen chef Ivan Tartaro, ponovo donosi malo uzbuđenja na lokalnu gastronomsku scenu. A mi naravno, moramo probati - tu je sporo kuhani goveđi obrazi u brioche pecivu, kobasicu s džemom od poriluka i senfom te njoke u umaku od bundeve. 

24d1d62a367baaae51348c615cdf31f5.jpg?v=2Stotinu lampica zasvjetlit će večeras na ovoj terasi, zamirisat će i kuhano vino i gin.

A'mare danas slavi svoj prvi rođendan, stoga nemamo što dodati osim - svakako ih pratite za još informacija i novosti u nadolazećim danima na Facebooku i Instagramu.

Advent u A'mareu grije nas sve do 6. siječnja!


Reci što misliš!