Događaji

općina vrsi

Dječji vrtić "Vrška vila" dobio suglasnost za rad i organizaciju rada za cjelodnevni program

Dječji vrtić
DV Cvrčak

Do trenutka raspisivanja natječaja za pedagošku godinu 2023./2024. program dječjeg vrtića „Vrška vila“ bio je organiziran kao poludnevni ali do početka pedagoške godine ishodovana je suglasnost za rad i organizaciju rada za cjelodnevni program

S ciljem pravednog ophodovanja prema svoj djeci s područja Općine Vrsi, ovim putem pozivaju se roditelji (oba roditelja s prebivalištem na području Općine Vrsi), a koji nisu podnijeli zahtjev za upis djece u DV „Vrška vila“ za pedagošku godinu 2023./2024. zbog načina provođenja programa (poludnevni/cjelodnevni) da se obrate u prostorije Općine Vrsi u svrhu sufinanciranja troška korištenja usluga dječjih vrtića izvan mjesta prebivališta ili podnesu zahtjev za upis u dječji vrtić „Vrška vila“ u slučaju otvaranja slobodnog mjesta.

Molimo Vas da nam do 1. prosinca 2023. godine dostavite ugovore o korištenju usluga u pedagoškoj ustanovi i potvrdu dječjeg vrtića da dijete koristi usluge u pedagoškoj ustanovi ukoliko je ugovor sklopljen za prethodne pedagoške godine.


Reci što misliš!