Događaji

humanitarna priča

Donirajte igračke i dječje knjige za Opću bolnicu Zadar

Donirajte igračke i dječje knjige za Opću bolnicu Zadar
unsplash.com

Treću godinu zaredom, organizira se humanitarna akcija „Djeca za djecu“. Prikupljat će se donacije igračaka i dječjih knjiga koja dolaze na pregled u pedijatrijske ambulante.

Ove godine donacija ide izravno u Opću bolnicu Zadar, na Odjel pedijatrije u zajednički prostor pedijatrijskih ambulanti, a cilj je da svako dijete koje dođe na pregled dobije na dar doniranu igračku ili knjigu te mu se tako olakša dolazak liječniku.

Donacije igračaka i knjiga prikupljat će se u uredu Turističko-informativnog centra Ugljan, Ulica Šimuna Kožičića Benje 17, radnim danom od 08 do 14 sati.

Igračke i knjige trebaju biti očuvane i kompletne!

Plišane igračke treba oprati na 60 stupnjeva, dezinficirati sredstvom za dezinfekciju tkanina, dobro osušiti i pojedinačno umotati u celofan. Sve ostale igračke treba oprati i dezinficirati, a knjige prebrisati dezinfekcijskim maramicama te također umotati u celofan.

Kao znak pažnje i podrške našim najmanjim pacijentima, uz igračku možete poslati kratku, ohrabrujuću poruku! Pozivamo da se pridružite akciji i uveselite dječicu kada im je najpotrebnije.

Akcija traje od 15. studenoga do 31. prosinca 2023 godine.


Reci što misliš!