Događaji

evo detalja

Prijave na Millenium jump od 24. srpnja, kotizacija 5 eura, a donacije za program škole plivanja djeci s teškoćama u razvoju iz DV Latica

Prijave na Millenium jump od 24. srpnja, kotizacija 5 eura, a donacije za program škole plivanja djeci s teškoćama u razvoju iz DV Latica
Bojan Bogdanić

U subotu, 29.7. pridružite se ovogodišnjem dm Millenium jumpu u Zadru!

Nakon tri godine vraća nam se dm millennium jump - najmasovniji skok u more. 

Osim pregršt zabave, očekuju te i dermatološki pregledi te ostala iznenađenja. Prijaviti se možeš od 24.7. na Narodnom trgu i Kalelargi ispred dm-a od 19 do 23 sata.

Prijave

Prijavite se možete na Narodnom trgu i Kalelargi ispred prodavaonice dm-a od ponedjeljka, 24. srpnja 2023., od 19:00 do 23:00 sata.

Broj mjesta za sudjelovanje ograničen je na 3.500 ljudi, kotizacija iznosi 5 € (37,67 kuna), a sve sudionike osim dobre zabave očekuju majica i dm poklon paket.

Program

Program počinje u 14 sati, a osim službenih skokova i zajedničke fotografije svih sudionika pripremili smo i raznolik zabavni program.

Dermatološki pregledi

Svim sudionicima i posjetiteljima dm millennium jumpa, dm poklanja i najmasovniji dermatološki pregled u sklopu dm-ove turneje preventivnih dermatoloških pregleda. Svi zainteresirani od 14:00 do 17:00 sati imat će na raspolaganju tim vrhunskih hrvatskih dermatologa pod vodstvom ugledne dermatologinje i venerologinje akademkinje Mirne Šitum, koji će uz stručne preglede eventualnih promjena na koži, savjetovati i naučiti kako se najbolje zaštititi od sunca.

Donacija DV Latica za program škole plivanja

Projekt i ove godine ima i svoj humanitarni karakter, jer je 50 % prihoda od kotizacija namijenjeno donacijama Dječjem vrtiću Latica - za djecu s teškoćama u razvoju - polaznicima programa škole plivanja koju je oformila organizacija dm millennium jumpa te Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju “Ruka u ruci”.


Reci što misliš!