Događaji

12. i 13. lipnja

Benkovac u ponedjeljak slavi Dan grada, na Benkovacfestu gost večeri Jure Brkljače

Benkovac u ponedjeljak slavi Dan grada, na Benkovacfestu gost večeri Jure Brkljače
Marko Ledenko Mane

Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Benkovca u povodu Dana grada Benkovca održat će se u ponedjeljak, 12. lipnja 2023. godine s početkom u 11,00 sati u prostorima Zavičajnog muzeja Benkovac, Obitelji Benković 6.

Na svečanoj sjednici biti  će uručena i javna priznanja Grada Benkovca za 2023. godinu.

Osim toga, u Benkovcu će se u sklopu programa proslave utorak, 13. lipnja 2023. godine s početkom u 21:00 sati na Trgu domovinske zahvalnosti održati 12. po redu Festival mladih pjevača Benkovac fest uz nastup mladog zadarskog pjevača Jure Brkljače.

Benkovac fest koji se nije održavao proteklih 7 godina ponovno se vraća na program Benkovačkog kulturnog ljeta kao jedan od zanimljivih glazbenih događaja kojemu je cilj prvenstveno promocija glazbene kulture i jedna od mogućnosti talentiranoj djeci i mladim pjevačima iz Benkovca i okolice pokazati svoje pjevačke sposobnosti.

Kako ovaj događaj zaokuplja pažnju prvenstveno djece i mladih, vjerujemo kako će glavni gradski trg toga dana biti dobro posjećen. Prilika je mladim glazbenim talentima vidjeti i družiti se s mladim zadarskim pjevačem Jurom Brkljačom koji će u nastavku večeri održati svoj koncert.

- Vjerujemo kako će netko od natjecatelja na festivalu mladih pjevača Benkovac fest jednoga dana možda ostvariti svoju glazbenu karijeru. Poštovani građani i posjetitelji, pozivamo Vas da nam se pridružite u utorak, 13.6.2023. godine na Benkovac festu i koncertu Jure Brkljače, pozivaju iz Grada.

 


Reci što misliš!