Događaji

Istraga u tijeku

HAK i dalje radi na otklanjanju posljedica hakerskog napada

HAK i dalje radi na otklanjanju posljedica hakerskog napada
Marko Lukunic/PIXSELL

Trenutno su u funkciji mrežni portal revijahak.hr i usluge HAK Rent-a-cara dok glavna internetska stranica i dalje nije dostupna i ne zna se kada će biti, izvijestio je HAK u srijedu.

HAK će sve relevantne informacije u vezi s hakerskim napadom objavljivati do daljnjeg na Facebook stranicama i na mrežnom portalu revijahak.hr.

Prometna prognoza za predstojeći produljeni vikend također je objavljena na Facebooku i na mrežnom portalu, a informacije o stanju u cestovnom prometu nastavljat će se pružati medijima.

 

Vozački ispiti iz nastavnih predmeta Upravljanje vozilom i Pružanje prve pomoći provode se prema planu, a ispiti iz nastavnog predmeta Poznavanje propisa i sigurnosnih pravila provode se gdje je to moguće ili su odgođeni.

Tehnička pomoć na cesti pruža se putem poziva na broj 1987 te je pomoć i dalje dostupna svim građanima.

 

 

U međuvremenu HAK nastavlja s ponovnim uspostavljanjem svih sadržaja i usluga koji su trenutno nedostupni korisnicima i članovima, a jučer je podnio i prijavu policiji zbog hakerskog napada.

 

Istraga je i dalje u tijeku te HAK dodaje da je prerano za donošenje zaključaka o razmjerima pretrpljene štete.

Reaktiviranje svih sustava potrajat će još neko vrijeme te je teško prognozirati kada će moći podijeliti više informacija.

 

HAK moli građane za strpljenje i zahvaljuje na podršci i razumijevanju.


Reci što misliš!

 Izdvojeno