Događaji

31. SVIBNJA

Ne propustite Park Sessions u Nigdjezemskoj

Ne propustite Park Sessions u Nigdjezemskoj
Nigdjezemska/Facebook

Povodom DESETOG Park Sessions rođendana u srijedu, 31. svibnja, Nigdjezemska gošćuje mini turneju kojom se promovira akustična muzika.

###PARKSESSIONS###
Projekt je koji dovodi različite glazbenike i autore na određeno mjesto u određeno vrijeme i bilježi audiovizualni zapis akustične izvedbe. Autor projekta je Pavle Kocanjer (aka Vjetroslav Prdinski), koji je s nepunih 18 godina s frendovima započeo prvo snimane u Karlovačkom parku, nakon čega je u DIY duhu nastavio gurati projekt do dana današnjeg. Do sada ima preko 160 videa na youtubetu sa preko 60 različitih autora, među kojima su različiti ljudi iz mnogih zemalja.

https://www.youtube.com/parksessions
https://www.instagram.com/parksessions/

NASTUPAJU U DVORIŠTU NIGDJEZEMSKE [✨];
###IDEM###
Novi solo projekt Antuna Alekse, člana bendova Porto Morto, Trophy Jump i JeboTon Ansambl. Kroz neobični crossover post i pop punka Antun želi svijetu prenijeti pesimizam u duru i pozitivu u molu.
https://www.instagram.com/antunidem/
https://youtu.be/Wsl4CmKOhGw

###VOADO###
Vlado u ulozi samog sebe. Pored bendova From Another Mother i Đutka uskače u solo akustični looper haos! Malo tugy plaky, malo dance i funky. Live izvedba albuma Terra Madre na engleskom i promocija novih stvari na domaćem!
https://linktr.ee/voado
https://youtu.be/HMFq1IocvS4


+ lokalna podrška


Svi događaji bit će na donacije i bit će nešto mercha, dođite podržat projekt i mlade glazbenike, dođite se podružit u dvorištu Nigdjezemske i slušat super muziku!

28/05 - Zagreb (@AKC Attack)
29/05 - Pula (@Rojc)
30/05 - Rijeka (@Book caffe Dnevni Boravak)
31/05 - Zadar (@Nigdjezemska)
01/06 - Split (@Basket bar)

SRIJEDA 31.5. 19h, park ispred Nigdjezemske.


Reci što misliš!