Događaji

prijavite se

Počele prijave za biciklijadu "Od Branimira do Branimira"

Počele prijave za biciklijadu
Bojan Bogdanić

Istovremeno s biciklijadom održat će se tradicionalno „1000 koraka kroz 1000 ulica“, akcija pješačenja u organizaciji Udruge za rekreaciju žena „Relax“ i Županijskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“.

U  ponedjeljak, 27. tavnja počele su prijave za 13. biciklijadu „Od Branimira do Branimira“ (Zadar-Nin-Zadar), koja će se održati 15. travnja 2023. S početkom u 11 sati 

I ove godine glavni sponzor biciklijade je EVN Croatia plin. Kao svih dosadašnjih godina  sudionici  će na startu  dobiti majicu biciklijade  glavnog sponzora, a  u Ninu se bicikliste čeka topli obrok kojeg će pripremati kulinarski tim predvođen poznatim kuharom Renatom Kraljevim. Ove godine na meniju je čičvarda sa sipom!

Ove godine pridružio nam se i HAK koji će postaviti info pult s promo materijalima, te maleni biciklistički poligon, na kojem će sudionici moći iskušati neke od vještina upravljanja biciklom, kako to HAK radi već godinama u sklopu  natjecanja "Sigurno u prometu" te "Sigurno u školu s HAK-om".

Svi zainteresirani  mogu se do 14. travnja  prijaviti online na web stranicama Zadarske županije (www.zadarska-zupanija.hr) Calimero sporta (www.calimero-sport.hr), Biciklističkog kluba Zadar (www.bk.zadar.hr) i Zavoda za javno zdravstvo (www.zjz.hr). Napominjemo kako je ovo manifestacija za koju se NE plaća kotizacija

Prijavom na biciklijadu sudjelujete u nagradnoj igri izvlačenja brojeva, a glavna nagrada je bicikla dugogodišnjeg sponzora Calimero sporta.

Calimero sport nam je i sponzor  ostalih  nagrada –  servisa bicikli u izvlačenju lutrije te besplatne sitne popravke bicikli na cilju.

Također, istovremeno s biciklijadom održat će se tradicionalno „1000 koraka kroz 1000 ulica“, akcija pješačenja u organizaciji Udruge za rekreaciju žena „Relax“ i Županijskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“. Pješačenje počinje s Branimirove obale u 10  sati, a pješači se do Puntamike. Sudionici akcije pješačenja također, dobit će majicu glavnog sponzora EVN Croatia plina. 


Reci što misliš!