Događaji

Svečano otvorenje

Na Višnjiku otvoren Donat Open 2022.

Na Višnjiku otvoren Donat Open 2022.
SC višnjik

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, u pomoćnoj dvorani 3, u subotu, 24. rujna svečano je otvoren Donat Open 2022., natjecanje u taekwondou i parataekwondou u organizaciji TKOI Donat i TK Donat iz Zadra, natjecanje koje je okupilo nekoliko desetaka sudionica i sudionika iz niza hrvatskih klubova.

U ime Ministarstva turizma i športa skup je pozdravio Tomislav Družak, državni tajnik. On je, uz ostalo, u prigodnoj riječi istaknuo značenje natjecanja na kojemu se istodobno natječu i parataekwondaši i taekwondaši pri čemu je osobita vrijednost poticanje i promicanje jednakosti među sportašima i među ljudima uopće.

Dobrodošlicu u Zadar i na Višnjik svim sudionicima i gostima iskazao je Branko Dukić, zadarski gradonačelnik. Dodao je i da će Grad Zadar uvijek pocitai i podržavati ovakva i slična natjecanja, te je sudionicima zaželio puno uspjeha i ugodno druženje u Zadru.

Snježana Jurinić, predsjednica Športske zajednice Grada Zadra također je svim sudionicima poželjela uspjeh, dok je na koncu Ratko Kovačić, predsjednik Hrvatskoga parataekwondo saveza svoje obraćanje, uz podsjetnik da je i u parataekwondou Hrvatska osvojila olimpijsku medalju (Ivan Mikulić) što je, kazao je, veliki poticaj da se još ustranije bave ovim sportom, zaključio i svečanim činom otvaranja natjecanja.


Reci što misliš!