Događaji

evo detalja

Uz humanitarnu akciju, Tuna, Sushi & Wine festival donosi i prve koncerte bez Covid mjera

Uz humanitarnu akciju, Tuna, Sushi & Wine festival donosi i prve koncerte bez Covid mjera
Bojan Bogdanić

Uz humanitarnu akciju, Tuna, Sushi & Wine festival donosi i prve koncerte bez Covid mjera, doznajemo na konferenciji za medije u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra.

Od 16. do 21. svibnja na Trgu Petra Zoranića i Poljani Šime Budinića očekuje nas bogat program kojega su najavili Mario Paleka, direktor TZGZ, zadarski chef Renato Kraljev i Neven Stojaković iz organizacijskog tima.

U ponedjeljak počinje 6. Tuna, Sushi i Wine Festival: Zadar – grad gastronomskih ribljih užitaka Najavljen 6. Tuna, Sushi i Wine Festival: Zadar – grad gastronomskih ribljih užitaka

Cijena hrane bit će 25 kuna, a pića 10 kuna, pa će sav prihod biti usmjeren Općoj bolnici Zadar i Hotelijersko turističkoj i ugostiteljskoj školi Zadar.

U ponedjeljak, 16. svibnja započinje festival otvorenjem "Gastro pijace" na Trgu Petra Zoranića.

Plava riba na tradicionalan način, bijela na moderan, plava riba na roštilju, sushi cooking show, OPG ponuda na štandovima (Paška sirana, Gligora, Matulić, Ninska solana, Zoran Jordan, Babac Damjanić), sve nas to očekuje u jutarnjim satima (od 10 do 13:30 sati), a navečer, povratak koncertima bez Covid mjera.

Bez ograda i potvrda!

U srijedu nastupa Scifidelity orchestra.

Svaki dan glazbu puštaju DJ Davor Valčić i DJ Mate Kokić. Petak je rezerviran za Đanija Stipaničeva, subota za Detour.

U priču su uključeni brojni zadarski ugostitelji, ali i budući kuhari, kao i vinarije Degarra, Fiolić i Kraljevski vinogradi, te Maraska i Ožujsko pivo.

Više u video prilogu:


Reci što misliš!