Događaji

čestitamo!

Nedjeljko Božić i Marin Matešić pobjednici Vrške lignjade

Nedjeljko Božić i Marin Matešić pobjednici Vrške lignjade

U organizaciji Športsko – ribolovnog društva, u Vrsima je ovu subotu održana petnaesta po redu Vrška lignjada.

Na tradicionalno natjecanje u lignjolovu iz brodice, ove godine odazvalo se petnaest natjecatelja podijeljenih u osam ekipa, koji su strpljivo i ustrajno čekali svoj
ulov.

Sreća se ove godine osmjehnula Nedjeljku Božiću i Marinu Matešiću kojima je lignja od 1000 grama osigurala prvo mjesto i pobjedu na natjecanju.

Na drugom mjestu s ulovom 954 grama našli su se Josip Smuđ i Mijo Kolonić dok je treće mjesto pripalo Vitomiru Burčulu i Marinu Kožulu s ulovom od 761 grama. Nakon natjecateljskog djela, u prostorijama lovačke kuće održana je zahvalna večera u organizaciji Vrških lovaca.

Organizatori natjecanja posebnu zahvalu upućuju glavnom sponzoru događaja, DTD proizvođaču ribolovne opreme, koji je osigurao i prigodne nagrade. Športsko ribolovno društvo Vrsi osnovano je 2002. godine, a od tad do danas ostvarili su izniman uspjeh na županijskoj i državnoj ribolovnoj sceni.

Na Vrškoj lignjadi sudjelovali su: Nedjeljko Božić, Marin Matešić, Josip Smuđ, Mijo Kolonić, Vitomir Burčul, Marin Kožul, Branko Milutin, Križan Furčić, Andrija Maraš, Anđelo Milutin, Mirjana Maraš, Nado Maraš, Marino Maraš, Zvonimir Majnarić i Mato Pavić.


Reci što misliš!