Događaji

zračni promet

Na listi destinacija poznate aviokompanije TUI našao se i Zadar!

Na listi destinacija poznate aviokompanije TUI našao se i Zadar!

TUI fly Belgium članica poznate grupacije TUI specijalizirane za organizaciju turističkih putovanja prema nizu poznatih leisure destinacija, uključujući Hrvatsku, najavila je niz destinacija u predstojećem ljetnom redu letenja za 2022. godinu

Kako donosi Croatian aviation, u protekloj ljetnoj sezoni zrakoplovi grupacije TUI letjeli su prema Puli, Dubrovniku i Splitu, a ove ih godine prema najavama možemo očekivati i u Zadru!

Baš kao lani i ove godine je poznata grupacija TUI pojačala svoju mrežu destinacija dodavši nove četiri zračne luke na svoj popis.

Na popisu zračnih luka za 2022. godinu prema kojima TUI fly Belgium planira prometovati uz Zadar su se našli Havana (Cuba), Aruba (Nizozemski Antili) i Ohrid (Sjeverna Makedonija).

Sukladno trenutno dostupnim podacima, letovi iz Brusselsa (BRU) za Zadar najavljeni su u razdoblju od 23. travnja do 01. listopada, a zrakoplovi kompanije TUI fly Belgium na navedenoj liniji trebali bi prometovati 2 puta tjedno, srijedom i subotom.

Iako je ljetna sezona, a i cijela 2021. godina bila jako izazovna i za zračnu industriju, čini se da ovaj avioprijevoznik vjeruje kako bi ljetna sezona 2022. godine trebala biti uspješnija te su stoga u najavi za predstojeću sezonu na popisu destinacija ostale sve destinacije iz 2021. godine, uključujući i četiri nove.

U 2022. godini TUI fly Belgium planira ponuditi 95 destinacija i 168 linija, a letovi bi se trebali odvijati iz zračnih luka kao što su Bruxelles, Ostende, Antwerpen, Charleroi, Liège (Belgija) i Lille (Francuska).


Reci što misliš!