Događaji

#biograd

Zadnji ovogodišnji božićni sajam najavio dolazak Božića

Zadnji ovogodišnji božićni sajam najavio dolazak Božića
Grad Biograd na Moru

Zadnji ovogodišnji božićni sajam u biogradskom Centralnom parku označio je da je vrijeme došašća pri samom kraju, te da nam je blagdan Božić doslovno pred vratima.

Tijekom protekla četiri tjedna održavanja sajmova koje je organizirao Grad i Turistička zajednica grada bilo je dobar početak stvaranja blagdanskog ozračja u gradu, a sami sajmovi bili su prilika da se ljudi okupe, malo više druže i vesele, što je u potpunosti polučilo dobar efekt.

Tako je i ovaj zadnji ovogodišnji sajam odisao životom, smijehom, druženjem. Pjevalo se, jelo, pilo, kupovalo, stvaralo tako željeno dobro raspoloženje na koje smo uslijed pandemije i svih epidemioloških mjera svi gotovo i zaboravili. Iz kućica koje su ove godine mogle zakupiti u biogradskom parku, širili su se mirisi raznih specijaliteta s roštilja, slatkiša, među kojima najpopularnije fritule čajevi s rumom i kuhano vino, koji se već tradicionalno u tim prilikama nude i konzumiraju te dakako smijeh i radost druženja, što je podiglo atmosferu i vjerujemo, božićni duh među žiteljima.

Jer kako je vidljivo iz naših fotografija bilo je tu najviše dobrog božićnog raspoloženja, pa možemo slobodno reći da su ovi sajmovi opravdali svoje postojanje i pridonijeli boljem raspoloženju uoči Božića, te se njegov skori dolazak još željnije iščekuje.

​​​​​​​

Reci što misliš!