Događaji

za prste polizati

Meat Me 2.0. drugi dan - u ponudi jela od pulastra

Meat Me 2.0. drugi dan - u ponudi jela od pulastra
eZadar

Drugi dan festivala mesa Meat Me 2.0 bio je u znaku pulastra pripremljenog na više načina

Naime, od 10 sati na Staroj pijaci mogla su se probati jela od pulastra i to ispod peke, lešo i u gulašu, uz dodatak palente.

Ova je autohtona delicija bila posjetiteljima vrlo zanimljiva, a kako i ne bi kad je pripremljena "za prste polizat".

Cijelim događanjem koordinirao je poznati zadarski kuhar Josip Vrsaljko, dok su jela posluživali učenici Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole.

1e5a168465c89c312ebf2680a8181faf.jpg?v=2Osim kuhanih jela, na ovom se festivalu mogu probati i razna vina, suhomesnati proizvodi kao i sirevi.

Sutra, trećeg dana festivala, na programu su jela od teletine uz cooking show restorana Bruschetta, Stipe – Poluotok, Stomorica, hotel Mediteran.

55a27e085ba797b74b1d323b50b68101.jpg?v=2


Reci što misliš!