Događaji

#UNIZD

Karijerni put Zadranina Paola Rakocije do pozicije u Photomathu

Karijerni put Zadranina Paola Rakocije do pozicije u Photomathu
Potraga.hr

Zadarsko LITo ide dalje! Ovog petka, 23. srpnja u 20:30 sati u prostorijama Code Huba (Novi kampus Sveučilišta u Zadru, prizemlje Studentskog doma), na rasporedu je predavanje Paola Rakocije, Data analysta u Photomathu, danas najpopularnijoj svjetskoj aplikaciji za učenje matematike, preuzetoj više od nestvarnih 220 milijuna puta.

Photomath revolucionizira načine učenja matematike putem pametnog sustava skeniranja, a budući rast ovog sjajnog proizvoda prepoznali su i investitori. Zadnjom, B rundom investicije, početkom 2021., Photomath je osigurao 23 milijuna dolara!

Danas imaju urede u Zagrebu i SAD-u, a jedan od zaposlenih upravo je Zadranin - Paolo Rakocija, koji je u tvrtki zadužen za analiziranje podataka koji se dobivaju korištenjem aplikacije i usmjeravanjem dobivenih rezultata u poboljšanje efikasnosti i efektivnosti marketinških akcija i značajki samog proizvoda.

Rakocija će gostima Zadarskog LITa pričati o tome kako je tekao njegov karijerni put do pozicije u ovom globalnom lideru i vrhunskom primjeru uspješnog hrvatskog startupa, kako je tekao put samog Photomatha te konačno - što oni u Data timu rade, kako to rade i kako su organizirani.

Broj sudionika ograničen je u skladu s epidemiološkim mjerama pa se zainteresirani pozivaju da što prije prijave sudjelovanje na novom izdanju Code On Meetup-a koje se organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Registracija obvezna putem ZadarConnect Meetup-a ili sljedećeg obrasca.

Ovaj Code On Meetup organizira se u suradnji s tvrtkom Sideways d.o.o. 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti