Događaji

#biograd

Biograd postaje dalmatinski "Grad cvijeća"

Biograd postaje dalmatinski
Grad Biograd na Moru

Cvijeće je oduvijek bilo znak pažnje, lijepog ponašanja, dobrodošlice...Ono u svim prilikama zamjenjuje mnoge riječi, a o njegovim učincima, bojama i uopće značenju ispričano je mnogo priča i opjevano mnogo pjesama.

S cvijećem nikada ne možeš pogriješiti jer ono je u suštini ipak najčešće simbol nečega lijepoga, kažu mnogi. E pa slijedom tih saznanja, ni ljepota biogradskog parka i ugođaj koji on ovih dana pruža turistima nije upitan. Da je tako najbolje potvrđuju sami gosti grada koji mu se dive i najčešće slikaju kod prekrasnih cvjetnih instalacija.

Ideja Turističke zajednice grada Biograda da se u park unese malo živosti i ljepote kakao bi naši gosti imali što bolji ugođaj bila je pun pogodak, jer kao što znamo pandemija i epidemiološke mjere koje ona nameće uskratili su nam brojne sadržaje, kažu nam djelatnice TZ grada Biograda.

Poznato je naime da bi se u ovo vrijeme u gradu na svim njegovim dijelovima održavalo niz priredbi, a mnoge od njih upravo u ovom našem Centralom gradskom parku. Kako naši gosti kojih je iz dana u dan ipak sve više u našem gradu, nemaju puno izbora odlučili smo im pokazati da mislimo na njih i u ovim ne baš uobičajenim okolnostima.

Cvjetni aranžmani, a posebno „srce od cvijeća“ usred parka mjesto je brojnih fotografiranja kako gostiju tako i domaćih žitelja.  Ipak nešto malo više ljepote, ugođaja i dobrih vibracija, svima će bez sumnje dobro doći.

​​​