Događaji

#kali

Mišlov: Građani će moći kontrolirati gdje ide njihov novac

Mišlov: Građani će moći kontrolirati gdje ide njihov novac
Radio Zadar

Općina Kali ima novog načelnika - mladog Brunu Mišlova koji je u izbornu utrku krenuo kao nezavisni kandidat sa svojom listom za Općinsko vijeće .

Primopredaja vlasti je izvršena i to bez trzavica uz izvješće bivšeg načelnika - kazao nam je Mišlov kojeg je škakljiva situacija ipak dočekala u komunalnom poduzeću. 

- Iznenadilo me to što su neki djelatnici komunalnog poduzeća, neposredno nakon izbora, odnosno objave rezultata izbora dali otkaz, tako da sad imamo nekakav manjak kadra, a s pošto dolazi sezona i povećan opseg posla, onda ćemo raspisati natječaje.

Mišlov poručuje kako će se svi započeti projekti nastaviti, a on će, kao što je već najavljivao inzistirati na digitalizaciji i transparetnosti rada Općine:

- Gdje svaki stanovnik Kali doslovno može u dva, tri klika provjeriti kako se i na koji način troši njihov novac, odnosno novac koji je dan nama na upravljanje, to je cilj koji bi trebali ostvariti i zato što ako mi to jednom uvedemo, onda bez obzira tko će u budućnosti biti na vlasti , to neće moći kompromitirati .... 

Prokomentirao nam je kratko i stuaciju u Općinskom vijeću.

- Ja sad ne bi pričao o tome kako ćemo formirati većinu, to će sve biti poznato nakon konstituirajuća sjednice, ali tu moram napomenuti da do novih izbora neće doći, da smo se mi uspješno dogovorili, tako da neće doći do zastoja u radu općinskog vijeća. 

Svima koji žele raditi na dobrobiti i razvoju općine Kali - vrata su otvorena poručuje novi načelnik Bruno Mišlov.


Reci što misliš!