Događaji

vremenska prognoza

Napokon sunce: Nakon nestabilnog i vjetrovitog tjedna, idućih nas dana očekuje stabilno vrijeme

Napokon sunce: Nakon nestabilnog i vjetrovitog tjedna, idućih nas dana očekuje stabilno vrijeme

Prije novog svibanjskog pogoršanja, iskoristite suhi današnji i iduća dva iznadprosječno topla dana za radove i boravak na otvorenome

Nakon nestabilnog i vjetrovitog prvog svibanjskog tjedna, idućih nas dana očekuje stabilno vrijeme, bez kiše uz obilje sunca.

NEDJELJA

U Dalmaciji će nedjeljno poslijepodne biti vedro uz slab vjetar iz smjera mora i ugodnih 23 do 25 °C. U zaobalju uz nešto jači vjetar moguće i nekoliko stupnjeva viša temperatura.

Na sjevernom Jadranu i u gorju će sutra popodne biti sunčano. Uz obalu će puhati vjetar s mora, a temperatura će biti oko 23 °C, ugodno. U gorju će uz umjeren jugozapadnjak biti osjetno toplije nego jučer, oko 20 °C.

IDUĆI TJEDAN NA MORU:

Vrijeme će početkom novog tjedna u predjelima uz more biti sunčano i toplo. Uz jugo, uglavnom umjereno, u utorak na udare jako, bit će sve neugodnije. Dakle, baš kao uvertira za nestabilnu srijedu, a čini se po prognozama i u četvrtak. Blago će osvježiti. Ali, pljuskovi stižu već potkraj utorka. 

No, prije novog svibanjskog pogoršanja, iskoristite suhi današnji i iduća dva iznadprosječno topla dana za sve radove i boravak na otvorenome.


Reci što misliš!

 Izdvojeno