Događaji

lokalni izbori

Pokret mladih Općine Vrsi predstavio kandidate za Općinsko vijeće

Pokret mladih Općine Vrsi predstavio kandidate za Općinsko vijeće

Pokret mladih Općine Vrsi predstavio je na službenim stranicama kandidate za Općinsko vijeće Općine Vrsi. Mladi, ambiciozni i uspješni ljudi različitih zvanja i zanimanja te u potpunosti neopterećeni prošlošću idu u utrku za novi, četverogodišnji mandat u Općinskom vijeću.


Luka Perinić, sadašnji načelnik Općine Vrsi i kandidat za načelničku funkciju je ujedno i nositelj nezavisne liste tzv. Pokreta mladih. 

- Općina Vrsi je danas prepoznata kao sredina napretka, prosperiteta i zajedništva, a prije četiri godine situacija nije bila ni približna. Prošlost nije tu da nas opterećuje već da nas uči kako se uzajamnim radom i djelovanjem može puno učiniti za svoje mjesto, svoju Općinu, navodi Luka Perinić, nezavisni kandidat koji je prije četiri godine ostvario odličan izborni rezultat te smirio uzavrelu i nemirnu političku situaciju u Općini Vrsi. Prosjek godina budućih vijećnika je 26, a oni smatraju kako je upravo mladenačka poletnost i energičnost te želja za napretkom njihov najveći adut u političkoj borbi. 

- U politiku sam ušao zbog želje za napretkom, nisam htio biti „fikus“ i samo sa strane gledati kako se uništava veliki potencijal naše Općine. Formirao sam tim s jasnom vizijom progresivnog razvoja naše Općine i vjerujem kako su mještani u proteklo vrijeme prepoznali našu kvalitetu ali i predanost zvanju, jer smatram kako ovo što radimo nije posao već poziv koji zahtjeva puno više vremena od standardnih osam sati, govori Perinić i dodaje kako s velikom potporom mještana ide po novi mandat. 

- Uz veliku podršku i potporu mještana svih dobnih skupina idemo po novi mandat u kojem ćemo realizirati projekte koji će biti od velikog značaja za našu lokalnu sredinu. Nastavljamo u jednakom smjeru, smjeru razvoja Općine Vrsi, zaključuje načelnik Perinić. 

Upravo se za mandat Luke Perinića i Pokreta mladih vežu veliki uspjesi u funkcioniranju i svakodnevnom očitom napretku Općine Vrsi.

Cjelokupni rad i program protekle četiri godine usmjeren je na djecu i mlade, a i slogan „Za budućnost naše djece“ sugerira kako se i u predstojećem razdoblju planira usmjeriti jednaka snaga i volja za bolju budućnost mladih ljudi.

Kandidati za Općinsko vijeće iz grupe birača Luke Perinića su: Luka Perinić, bacc. oec., Josip Perković, mag. ing. aedif., Josipa Maraš, mag. inf., Nino Aleksić, Anita Predovan Maraš, mag. oec., Nevena Radić, Leonarda Božić, mag. iur., Matej Vučković, univ. bacc. ing. aedif. i Ivan Perinić, bacc. oec.
 


Reci što misliš!