Događaji

#zadar

U Kneževoj palači konferencija "EU fondovi 2021.-2027. - Nove prilike"

U Kneževoj palači konferencija
Ilustracija

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira seriju informativnih događanja s ciljem informiranja zainteresirane javnosti o mogućnostima financiranja projekata sredstvima EU fondova iz nove financijske perspektive 2021.-2027.

Prvo događanje u nizu održat će se u Zadru, 16. travnja 2021. u Kneževoj palači (Poljana Šime Budinića 3, Zadar) od 9.30 do 13.30 sati. Na ovom događanju bit će detaljno predstavljeni: Nacionalni plan oporavka, Kohezijska politika 2021.-2027., Europski socijalni fond +, Mogućnosti financiranja projekata za pomorstvo i ribarstvo te dosadašnja iskustva u provedbi projekata i naučene lekcije. Uz navedeno, održat će se i prigodna panel rasprava na kojoj će se razgovarati o konkretnim mogućnostima financiranja različitih projekata na nacionalnoj i u regionalnoj/lokalnoj sredini s naglaskom na mogućnosti za Zadar i Zadarsku županiju.

U programu sudjeluju: g. Branko Dukić, gradonačelnik Zadra; g. Božidar Longin, župan Zadarske županije; g. Zvonimir Savić, posebni savjetnik predsjednika Vlade za ekonomska pitanja; g. Šime Erlić, državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije; gđa. Maja Pletikosa, državna tajnica u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike; g. Josip Bilaver, državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture; g. Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma; g. Šime Mršić, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede; g. Silvijo Bašić, državni tajnik Ministarstva zdravstva; g. Ante Mišura, ravnatelj Uprave za ribarstvo u Ministarstvu poljoprivrede; g. Tomislav Petric, ravnatelj Središnje agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije; gđa. Nada Zrinušić, ravnateljica uprave u Ministarstvu rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i gđa. Marina Dujmović Vuković, ravnateljica Javne ustanove Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Detaljan program događanja dostavljamo u privitku.

Važno je istaknuti da je događanje organizirano u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama te da je za sve zainteresirane osigurana mogućnost praćenja događanja uživo putem interneta na web stranici.


Reci što misliš!