Događaji

Udruženo oglašavanje, rebrendiranje, staze za pješačenje i totemi

Virska turistička zajednica u zajedničkom projektu Ninske rivijere

Virska turistička zajednica u zajedničkom projektu Ninske rivijere
Kažimir Škrbić

Turistička zajednica Općine Vir uskoro će se pojaviti na slovenskom tržištu u sklopu projekta zajedničkog oglašavanja turističkih zajednica iz Ninske rivijere.

Riječ je o turističkim zajednicama Nina, Vrsi, Privlake i Vira koje će udruženo u popularnom časopisu Turizem, prilogu slovenskog dnevnika Novice Svet24, slovenskim ljubiteljima putovanja na pet stranica predstaviti svoje destinacije, prirodne ljepote, posebnosti i turističku ponudu.

- Ovo je početak razvijanja zajedničkog projekta za koji imamo podršku naših lokalnih samouprava i županijske Turističke zajednice. Pored zajedničkog predstavljanja Ninske rivijere udruženim oglašavanjem na nama bitnom tržištu, a to je slovensko, također ćemo izraditi novu turističku brošuru koja će nas potpunije i sadržajnije predstavljati na svim emitivnim tržištima - kaže direktor virskog TZ-a Srđan Liverić.

Projekt neće stati na marketinškom oglašavanju, jer će rebrendiranje Ninske rivijere uključiti i uređivanje staza za pješačenje, odnosno trekking, pješačke i biciklističke zone za sve brojnije ljubitelje aktivnog provođenja odmora i izletničkog turizma.

Gostima otoka Vira i Ninske rivijere bit će ponuđeni i takozvani totemi na frekventnim pozicijama s obiljem korisnih informacija.

- Višestruko je koristan ovaj projekt na kojemu radimo zajedničkim snagama. Pored marketinškog učinka na emitivnim tržištima te podizanja kvalitete i raznolikosti turističke ponude na destinaciji i doživljaja naših gostiju, računamo i na povrat sredstava od resornog Ministarstva. Udruženo oglašavanje intencija je Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice - još ističe direktor Liverić.   


Reci što misliš!