Događaji

igračke nove za mirnije snove

Mala filozofija u nacionalnoj kampanji "Happycentar"

Mala filozofija u nacionalnoj kampanji
Shutterstock

Udruga “Mala filozofija”, zajedno s udrugom izviđača Zarus, uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske “HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove” namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove: igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu. Prikupljene donacije izviđači će osobno odnijeti djeci u potresom pogođena područja.

I “Mala filozofija” postaje HAPPYCENTAR te ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u kampanji pomoći djeci iz potresom pogođenih područja donacijom novih igračaka i druge opreme za djecu. Nove igračke i drugu opremu za djecu građani mogu donijeti u ured Udruge, na Put Petrića 45a, u četvrtak 18.2. ili u četvrtak 25.2. od 10.00 do 14.00 sati.

Više o samoj kampanji te načinima uključivanja možete saznati na službenoj web stranici kampanje.


Reci što misliš!