Događaji

ponedjeljak, 25. siječnja

Erlić, Longin, Faričić i Brižić na panel raspravi o strateškom planiranju

Erlić, Longin, Faričić i Brižić na panel raspravi o strateškom planiranju

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u sklopu izrade Plana razvoja Zadarske županije organizira panel raspravu na temu „Važnost strateškog planiranja - prilike i izazovi“ koja će se održati u ponedjeljak 25. siječnja 2021. godine s početkom u 10 sati.

Cilj panela je promicanje i poticanje boljeg razumijevanja uloge strateškog planiranja. Fokus događanja bit će na definiranju prilika i izazova koje donosi strateško planiranje, ali i na predstavljanju Nacionalne razvojne strategije te Plana razvoja Zadarske županije koji je u izradi.

Sudjelovanje na panel raspravi potvrdili su Šime Erlić, državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Božidar Longin, župan Zadarske županije, Marina Dujmović Vuković, ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, prof. dr. sc. Josip Faričić, prorektor za strategiju razvoja i izdavaštvo Sveučilišta u Zadru te Jure Brižić, načelnik Općine Preko.

Zbog epidemioloških mjera panel raspravu možete pratiti preko video prijenosa na Facebook stranici Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.


Reci što misliš!