Događaji

omogućena i virtualna šetnja

Predstavljena nova interaktivna mapa Putničke luke Gaženica

Predstavljena nova interaktivna mapa Putničke luke Gaženica

Lučka uprava Zadar izradila je novu interaktivnu mapu Putničke luke Gaženica kojoj se može pristupiti na poveznici u nastavku teksta.

Interaktivna mapa ažurirana je novim podacima, modernija i preglednija od prethodne verzije koja je izrađena 2016. godine. Novo sučelje interaktivne mape vrlo je jednostavno i intuitivno, te rađeno po mjeri korisnika kako bi mu se olakšao pristup svim bitnim informacijama. Tako je samo jednim klikom miša na poveznicu u desnom kutu moguće prijeći iz interaktivne mape u virtualnu šetnju PL Gaženica koja je ažurirana 2019. godine, a potom i u virtualnu šetnju putničke luke Zadar.

Nova mapa PL Gaženica također sadrži i informacije o osnovnim sadržajima luke, kao i svim budućim projektima, a prikazuje i sve lokalne, međunarodne i kruzerske tokove prometa.

U suradnji s HAK-om pomoću tri kamere omogućen je prikaz trenutnog stanja prometa, a interaktivna mapa pokriva i područje parking zona.

Kako bi svim korisnicima PL Gaženica bile dostupne pravovremene i točne informacije, interaktivna mapa je napravljena i u inačici na engleskom jeziku.


Reci što misliš!