novi zadarski deserti
Frane Skoblar: Želimo pozicionirati Zadar na slastičarskoj karti Hrvatske
Cafe bar Callegro na zadarskom Forumu bio je domaćin predstavljanju novog Turisthotelovog jesensko-zimskog programa slastica.
Osim u Callegru, slastice su u ponudi i u ostalim Turisthotelovim ugostiteljskim objektima; od Foruma i GUME do Branimira i Krševana.
Želimo pozicionirati Zadar na slastičarskoj karti Hrvatske, kazao je Frane Skoblar iz Turisthotela na predstavljanju jesensko- zimskog programa slastica te tvrtke.
Voditelj Turisthotelovog a' la carte-a i slasticarskog - programa, chef Marko Arbanas je predstavio novu ponudu.
- Trudimo se koristiti naše domaće autohtone proizvode, tu izdvajamo rogač, lavandu, limun - to je sezonsko voće koje je aktualno zimi. Od kolača su u ponudi tart od jabuke i limete, limuna, torta od rogača s kremom od limuna, klasična čokoladna torta... Okrenuli smo se modernom načinu izrade, klasiku smo malo doradili, pa su torte posebnog izgleda. Koristimo sve prirodne namirnice, ne koriste se nikakvi gotovi industrijski proizvodi, to je posebno za cjelokupnu ponudu - navodi chef Arbanas.
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!