Događaji

vrijeme danas

Uz obilje sunca i slab vjetar dnevna temperatura u Dalmaciji će biti od 20 do 22 °C

Do petka uz južinu većinom suho, sunčano i iznadprosječno toplo pa od vikenda opet promjenjivo i svježije, uz povremenu kišu...

U četvrtak u Slavoniji, Baranji i Srijemu većinom sunčano, ujutro rijetko gdje uz mogućnost magle, pri tlu i slabog mraza. Uz slab do umjeren jugozapadni vjetar najviša temperatura zraka bit će između 20 i 22 °C.

Podjednako iznadprosječno toplo bit će i u središnjoj Hrvatskoj, a i najniža dnevna temperatura bit će viša nego u srijedu, uglavnom između 9 i 12 °C. Prevladavat će sunčano uz umjeren, povremeno i jak jugozapadni vjetar.

Umjerenog do jakog jugozapadnjaka bit će i u gorskim krajevima, dok će na sjevernom Jadranu vjetar biti uglavnom slab - južni i jugozapadni. Prevladavat će sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, a na širem riječkom području uz više oblaka može pasti poneka kap kiše. Jutarnja temperatura između 5 i 9 °C, na Jadranu od 10 do 13 °C, a najviša dnevna oko 18 °C, na Jadranu od 19 do 21 °C.

Uz obilje sunca i slab vjetar promjenjiva smjera najviša dnevna temperatura zraka u Dalmaciji će biti od 20 do 22 °C. No u unutrašnjosti će jutro biti svježe jutro, pa ponegdje nije isključena mogućnost slabog mraza pri tlu.

Sunčano uz većinom slab jugozapadni i sjeverozapadni vjetar te malo valovito more bit će i na jugu Hrvatske. Temperatura zraka i mora bit će podjednake - uglavnom između 20 i 22 °C.


Reci što misliš!