Događaji

najveći međunarodni nautički sajam

Otvara se 22. Biograd Boat Show

Otvara se 22. Biograd Boat Show
Dino Stanin/PIXSELL

Počinje najveći međunarodni nautički sajam u Hrvatskoj, Biograd Boat Show 2020.

Sajam se održava u razdoblju od 21. do 25. listopada 2020. u biogradskoj Marini Kornati, kategoriziranoj s četiri sidra, a u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., turističke kompanije iz Biograda na Moru.

Biograd Boat Show je među tek nekoliko nautičkih sajmova na svijetu koji će se održati unatoč globalnoj pandemiji čime je Ilirija d.d. održala njegov kontinuitet posebno uzevši u obzir značaj nautičke industrije i turizma kao našeg najkonkurentnijeg i najkvalitetnijeg vida turističke ponude.

S obzirom na okolnosti u kojima se odvija sljedom čega će se sajam održati u skladu s preporukama i mjerama nadležnih državnih i županijskih tijela kako bi se osigurala maksimalna zdravstvena sigurnost svih izlagača i posjetitelja odnosno svih sudionika sajma. Ilirija d.d. je u kontinuiranoj koordinaciji i komunikaciji s Civilnim stožerom Zadarske županije i Civilnim stožerom grada Biograda na Moru te poduzima sve potrebne korake za implementaciju svih zdravstvenih mjera i preporuka tijekom 22. međunarodnog nautičkog sajma Biograd Boat Show.


Reci što misliš!