Događaji

nije raspisan natječaj

Još nema novog djelatnika u Ispostavi Lučke kapetanije u Pagu

Još nema novog djelatnika u Ispostavi Lučke kapetanije u Pagu
Dino Stanin/PIXSELL

Svakog petka ujutro ispred Ispostave Lučke kapetanije u Pagu je gužva. Deseci domaćih ljudi, vikendaša i stranaca čekaju u redu.

Tako se nastavlja nesretna priča o Ispostavi Lučke kapetanije u Pagu. Naime, od veljače ove godine u Ispostavi Lučke kapetanije u Pagu nema stalnog djelatnika. Kako nije raspisan natječaj za novog djelatnika, Ispostava Lučke kapetanije u Pagu nema stalnog djelatnika.

Zbog toga jednom tjedno, petkom, iz Zadra dolazi djelatnica koju dočeka red korisnika usluga Lučke kapetanije. Žalosna je činjenica da se u šest mjeseci nije uspjelo raspisati natječaj na novog djelatnika. Za raspisivanje natječaja za novog djelatnika Ispostave Lučke kapetanije u Pagu nadležno je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture. Radio Pag je ministarstvu uputio dopis i postavio konkretno pitanje: hoće li, te ako hoće, kada će se raspisati natječaj za novog djelatnika. Ali, odgovora nema. No, treba razumjeti ministarstvo. Ljeto je i može se pretpostaviti kako je ekipa iz ministarstva zabavljena sunčanjem i kupanjem. A za vrijeme sunčanja i kupanja kome bi palo na pamet razmišljati o problemu tamo neke Ispostave Lučke kapetanije u Pagu?


Reci što misliš!