Događaji

roba vrijedna pola milijuna kuna

Zadarska policija zaplijenila kilogram heroina

Zadarska policija zaplijenila kilogram heroina
Filip Buzov/HRT

Zadarska policija pohvalila se danas uspjehom u domeni kriminaliteta droga. "Roba" vrijedna gotovo pola milijuna kuna, kilogram heroina, zaplijenjena je, a osumnjičeni su Boris Paravinja i Alen Antonović.

Dvojac je od prije poznat policiji.

U policijskoj potjeri na Brodarici jedan je policijac ozlijeđen. Sa slučajem je povezana i smrt Marka Peroša čije je beživotno tijelo pronađeno u stanu u Ninu.

U utorak oko 14 sati na gradskom predjelu Brodarica, policijski službenici su uočili 32 - godišnjaka na motociklu, i to u trenutku dok je 48 - godišnjaku koji se nalazio u svom vozilu predao paketić s drogom heroin, nakon čega se udaljio.

Policijski službenici zatim su službenim vozilom krenuli zaustaviti 48 - godišnjaka, no on se dao u bijeg. Pri tome je udario vozilom u jednog policijskog službenika, a zatim udara i policijsko vozilo, no drugo vozilo policije ga zaustavlja te je zatim i uhićen. Prvosumljičeni pronađen je na mjestu prebivališta.

Po nalogu Suca istrage kreće pretraga njihovih domova, kriminalističko istraživanje te na koncu prijava za zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama, a protiv drugoprijavljenog i zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi.

 


Reci što misliš!