Događaji

Proglašeni pobjednici amaterske revije pasa 2020

Njuška godine je Žuži, Miss azila Lela a Mister azila Pauli

Njuška godine je Žuži, Miss azila Lela a Mister azila Pauli

Posljednje tri godine Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji s partnerima, organizira Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci koji se natječu za titulu Njuška godine i psi iz Zadarskog azila i Skloništa u Privlaci, za titulu Miss i Mister azila.

Ove su godine online glasanjem odabrani novi pobjednici naših zadarskih mješanaca. 

Njuška godine

Mješanka hrvatskog ovčara i posavskog goniča, s osvojenih 752 glasa, uvjerljivo je osvojila prvo mjesto, nova Njuška godine – ŽUŽI! Žuži je stara 4 godine i kako je navela vlasnica "Voli chillanje u kafićima, a pogotovo u onima koji imaju pogled na more. Uvijek je za akciju. Voli sve i sve je uzbuđuje, a pogotovo mačke."

S osvojenih 310 glasova na drugom mjestu je lijepi Blues, a treće mjesto pripalo je slijepoj Rudici, hrabrom psu od 12 godina.

Dobitnici su svoje nagrade preuzeli u trgovini Pet Club t.o. koji je glavni sponzor Revije svake godine. 

Miss i mister azila

Prema vašem odabiru, ove godine Miss azila je lijepa Lela, stara 9 godina, koja je došla u azil sa svojih 10 štenića i svi su se udomili osim nje. Lela je van azila savršen pas koji voli šetnje i kupanje u moru, slaže se sa svima, kako poručuju iz azila.

Mister azila je Pauli, koji je sa svojih 84 glasa pomeo konkurenciju. Pauli je velika beba koja se obožava maziti, uvijek je dobro raspoložen, obožava šetnje i igru i slaže se sa svima!

Nagrade za miss i mistera azila sponzorira organizator Revije, Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića Zadar, ali vjerujemo kako bi prava nagrada bilo udomljavanje naših četveronožnih azilskih prijatelja.

7c9ea0433de9dcba5bc7df0b5eff87ee.jpg?v=2

Zahvaljujemo svima našim psećim prijateljima koji su sudjelovali i vjerujemo kako, bez obzira na rezultat, svojim su vlasnicima sigurno najljepši i najdraži!

Glavni organizator Revije je Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA), Zadarskom županijom, Zadarskim azilom i Skloništem Privlaka. Glavni sponzor Revije je Pet club t.o.


Reci što misliš!