Događaji

hrelić bez posjetitelja

Zbog nejasnih uputa organizatori sajmova na mukama

Zbog nejasnih uputa organizatori sajmova na mukama

Popularni zagrebački buvljak Hrelić ipak se neće održati ove nedjelje prvi put nakon izbijanja pandemije, iako je ukinuta zabrana održavanja sajmova, piše u petak Jutarnji list.

Naime, budući da je i dalje na snazi zabrana rada nedjeljom, u upravi sajma su, nakon dugotrajnih konzultacija, donijeli odluku da će se do daljnjega Sajam automobila i Hrelić održavati subotom umjesto nedjeljom od 5.00 do 14.00 sati, a Hrelić će se održavati i srijedom.

Sve je to posljedica odluka Kriznog stožera civilne zaštite pa će se tako do daljnjega posjetitelji morati naviknuti da na popularni buvljak do daljnjega idu subotom.

Hoće li posjet subotom biti isti kao i nedjeljom vidjet će se već ove subote. Neki od prvih komentara nakon što je poznati sajam objavio odluku na svoj oj Facebook stranici bili su: “To ne bu bilo isto” i “Bolje i subota nego ništa, ali nedjelja je bila dan za Hrelić".

Unatoč tome, iz uprave se nadaju da će brojni Zagrepčani Hrelić posjetiti već ove subote. Miroslav Filipčić, izvršni direktor organizatora Hrelića i Sajma automobila, kaže: "Brojni naši izlagači, a od Hrelića živi 10-ak tisuća ljudi, kao i posjetitelji nadali su se da ćemo ove nedjelje otvoriti Hrelić.

Ali, nakon što smo otvorili sajam u srijedu, kad zbog kiše nije bilo puno posjetitelja i izlagača, primili smo brojne pozive. Među njima je bilo i onih koji su nas upozoravali da je, iako je dozvoljen rad sajmova, na snazi zabrana rada nedjeljom. Mi smo inače već u nekoliko navrata slali upite Kriznom stožeru možemo li početi s radom i u nedjelju, ali nismo dobili odgovor", donosi Jutarnji list.


Reci što misliš!