Događaji

život u doba korone

Zadarska nadbiskupija: Uskršnje svetkovine dostupne na YouTubeu

Zadarska nadbiskupija: Uskršnje svetkovine dostupne na YouTubeu
Filip Brala/PIXSELL

Sva liturgijska bogoslužja Svetog Trodnevlja i misu na svetkovinu Uskrsa koje će predvoditi nadbiskup Puljić vjernici mogu pratiti putem YouTube kanala.

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak, 9. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati.

Na Veliki petak, Službu Muke Gospodnje, 10. travnja, bogoslužje s početkom u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru.

Na Veliku subotu, 11. travnja, obred Vazmenog bdijenja s početkom u 19,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru.

Napomena:

Sva liturgijska bogoslužja Svetog Trodnevlja i misu na svetkovinu Uskrsa koje će predvoditi nadbiskup Puljić vjernici mogu pratiti putem YouTube kanala Zadarska nadbiskupija – Veliki tjedan 2020. na poveznici 

Pretplatom na taj račun vjernici će dobiti obavijest o objavi novih sadržaja odnosno prijenosu bogoslužja. Misa posvete ulja u zadarskoj katedrali sv. Stošije može se pratiti na poveznici.


Reci što misliš!