Događaji

doček rukometaša

Srebrni Kauboji stigli na zagrebački trg

Srebrni Kauboji stigli na zagrebački trg
Dalibor Urukalovic/Pixsell

Nakon poraza od Španjolske (22-20) i osvojenog srebra na Euru, naše su rukometaše u 1 sat ujutro u zračnoj luci dočekali najvjerniji navijači dok je veliko slavlje na Trgu od 12 sati i 30 minuta

DUVNJAK EMOTIVAN

Domagoj nije mogao izustiti ni riječi, jer su mu suigrači pljeskali i skandirali. 

- Dobar, dan Zagrebe! dobar, dan Hrvatska! Hvala - našalio se kapetan.

- Ja nisam govornik kao Lino, ali ispričavam se što ste se morali nervirat. Ali dao Bog da se vi uvijek nervirate i živcirate, a da mi donesemo medalju doma. Od srca Vam hvala u ime cijele ekipe. Nadamo se da ovo nije zadnji doček. Jučer smo malo proslavili medalju i imamo vjerojatno i novu himnu - zapjevali su tada svi okupljeni pjesmu u čast Željku Musi.

NAJBOLJI SREDNJI VANJSKI

Svih ovih dvadesetak dana bili ste nam veliki vjetar u leđa i na tome Vam hvala. Da, bili smo tužni - govorio je Karačić, a tad su ga došli zagrliti suigrači pa je nastavio:

- Ali kad ovo vidimo stvarno smo presretni jer znamo da smo nešto napravili za hrvatski narod. Na kraju je rezultiralo s ovim i hvala vam puno - poručio je najbolji srednji vanjski prvenstva.

RIJEČ IZBORNIKA

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, ponosan sam da sam sa strašću i neizmjernom ljubavi vodio našu reprezentaciju. Zahvalan sam svim generacijama i ovoj reprezentaciji koja je pokazala nevjerojatno zajedništvo. Radujem se da ovdje vidim puno djece i puno mladeži. Zato govorim, roditelji vodite svoju djecu i pomognite im kad im je teško. A molim i djecu za beskrajnu zahvalnost prema svojim roditeljima da im znate reći hvala. I nema toga koji će nam uzeti obitelj, obitelj je kolijevka života. I ovi dečki su pokazali kako se bori kad je najteže. Još nešto sam Vam htio reći. Da, dobili smo državu, ali imamo sve manje djece. Zato nam treba zajedništvo svaki dan. Da bismo opet išli u budućnost trebaju se poštivati univerzalne vrijednosti, a to su istina, pravednost i ljubav - poručio je izbornik Červar.

 


Reci što misliš!