Događaji

u 11 sati

Polaganje kamena temeljca za školu na Novom Bokanjcu

Polaganje kamena temeljca za školu na Novom Bokanjcu

Sve je spremno za početak radova i sutra u 11 sati polažemo temeljni kamen za školsku zgradu na Novom Bokanjcu - najavio je zadarski gradonačelnik Branko Dukić. Sljedeći tjedan počinje zamjena 14 solarnih ploča na Pozdravu suncu.

Za tu investiciju Grad će podignuti kredit, a kao najpovoljniji kreditor izabrana je Zagrebačka banka. Idući je korak suglasnost Gradskoga vijeća - rekao je pročelnik Odjela za financije Ivan Mijolović: Bilo je predviđeno samim projektom , da će projekt koštati 50 milijuna kuna, međutim pristigla ponuda bila je manja, nešto više od 48 milijuna, sukladno već potpisanom ugovoru sa Zadarskom nadbiskupijom koja se obvezala financirati pola investicije, mi smo podigli kredit za drugu polovicu investicije u iznosu 24 milijuna kuna....

S kolegija gradonačelnika još izdvajamo vijest da sljedeći tjedan počinje zamjena 14 solarnih ploča na Pozdravu suncu. To će se obaviti putem aktualnog ugovora s izvođačem dok će ubuduće onaj tko dobije ugovor održavati i ugrađivati gradsku opremu imati obvezu sanirati i preostalih 14 solarnih ploča.


Reci što misliš!