Događaji

#vremenska

Prevladavat će sunčano vrijeme uz temperaturu do 28 °C

Srijeda će biti sunčana, ali uz malo više oblaka nego u utorak, osobito u drugom dijelu dana. Pljuskovi će biti vrlo rijetka pojava, nešto su vjerojatniji na jugu Dalmacije, no i tamo će biti samo sporadični i kratki.

Ujutro će biti manje svježe nego danas, a danju će temperatura dosegnuti slične vrijednosti, na kopnu oko 25 °C, a na obali oko 28 °C. Uz to, puhat će slab do umjeren vjetar, na Jadranu bura, no sve u svemu u cijeloj će Hrvatskoj vrijeme biti vrlo ugodno. 

OSTATAK TJEDNA NA JADRANU

Na Jadranu će u četvrtak biti promjenjivo oblačno, uz više sunca na sjeveru, a nešto više oblaka u Dalmaciji, pa su tamo mogući i kraći pljuskovi s grmljavinom. Vjetar će ojačati, puhat će umjerena do jaka bura i tramontana, no temperatura ostaje visoka, oko 28 °C, tako da će biti ugodno.

U petak duž cijele obale pretežno vedro, iako će i dalje puhati umjerena do jaka bura. I za vikend sunčano, samo uz malo visokih i tankih oblaka. Ujutro i navečer puhat će umjerena do jaka bura, a danju maestral.

UGODAN JESENSKI TJEDAN

Dakle, ušli smo u jedan ugodno topli i sunčani tjedan u kojem će temperature uglavnom biti između 24 i 28 °C. Naznaka o nekom većem i jačem pogoršanju za sada nema, tako da kišobran možete pospremiti u ormar.

Odjenite se slojevitije jer će unatoč toplim danima, jutra biti pomalo svježa.

Nove detalje donosimo vam svaki dan u našim prognozama na RTL-u, unutar RTL Vijesti u 16:30 i RTL-a Danas u 18:30 te na našim FB i Instagram stranicama, pratite nas!


Reci što misliš!