Događaji

najavljujemo

Udruga branitelja proizvođača "Panonija" organizira sajam "Zeleno i plavo"

Udruga branitelja proizvođača

Udruga branitelja proizvođača "Panonija" organizira sajamsku manifestaciju gospodarskog, turističkog, kulturnog i edukativnog karaktera "Zeleno i plavo".

Sajamska manifestacija na kojoj okupljamo male proizvođače  domaćih proizvoda proizvedenih na tradicionalan i ekološki prihvatljiv način iz svih djelova Lijepe Naše.

Još jedan u nizu naših projekata koji po drugi puta provodimo u našim turističkim destinacijama  usred turističke sezone.

Za ovogodišnju turneju koju provodimo u jeku turističke sezone smo odabrali gradove Šibenik, Zadar i Pulu.

Udruga branitelja proizvođača "Panonija" okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, koji su se udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu.

Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju i druge regije.

Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskom ratu dali veliki doprinos, a nakon rata su zasukali rukave i dalje pridonose društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima te istovremeno promiču i vrednote iz Domovinskog rata.

Udruga Panonija pokrenula je uz ovaj projekt i druge vrlo uspješne i iznimno posjećene projekte Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Domaće je Domaće, po kojima je postala prepoznatljiva.


Reci što misliš!