Kali

Kali: 5. izdanje Blue Fish Festivala

TZO Kali
Pet
20
20. lipnja - 21. lipnja
18:00 - 22:00
Kali, Ugljan
Punta Artine
Kali
događaj je prošao

Plava riba, vrijedna i zdrava namirnica, ulovljena od kaljskih ribara je pozivnica na događaj u kojem će vješti kuhari ponovno iznenaditi posjetitelje svojom inovativnošću.

Ovaj vikend u Kalima kuhaju David Skoko, zadarski kuhari Josip Vrsaljko i Tomislav Karamarko, a pridružuje se i sushi chef Mladen Križanović.

Oni će pokazati kako srdela, inćun ili tuna uz kuharsku kreativnost i vještinu postaju izvrsna i ukusna jela koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Za 2 kaljska gastro dana ovi vrsni kuhari osmislili su meni od 6 jela i sushi.

Festival se održava na atraktivnoj lokaciji punte Artine gdje se stvara posebna ambijentalnost uz more i mjesnu lučicu Batalažu.

Da doživljaj bude potpun organizatori su se pobrinuli za glazbeni dio, u petak pjeva klapa Rišpet, a u subotu Alen Vitasović.

Zainteresiranima dostupne su trajektne i brodske linije Zadar- Preko

PROGRAM:

Petak, 20. 6.

18.00 h ponuda jela od plave ribe

22.00 h koncert klapa Rišpet

Subota, 21. 6.

18.00 h ponuda jela od plave ribe

22.00 h koncert Alen Vitasović

Osim glavnog programa u četvrtak 19. 6. za djecu će biti organizirana edukativna radionica ˝Odakle se čisti riba˝ na kojoj će kuhari demonstrirati čišćenje ribe i pripremu, te govoriti o svim blagodatima konzumacije ribe za zdravlje.

Prethodni događaj: Detour na zadarskim bedemima
Sljedeći događaj: TRAP CAVIAR @ Kapetanski park
Iz naše mreže
Preporučeno