Događaji

10. travnja

Zadar cooking class: Radionica tuna s Fabianom Šaravanjom

Zadar cooking class: Radionica tuna s Fabianom Šaravanjom

5. po redu Tuna, Sushi & Wine festival predstavlja spoj i razmjenu iskustava kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa Hrvatske i Japana zajedno s gastronomskim doživljajem.

Festival će biti podijeljen na stručni dio i program za javnost.
Stručni dio obuhvaća edukaciju i stručnu izobrazbu chefova u sklopu Zadar Cooking Classa.

Tema radionice: nigiri sushi, gunkan, tuna tataki, carpaccio od tune.

Predavač – Fabian Šaravanja

Cijena radionice: 240,00 kn

Trajanje radionice: 10. travnja od 17 do 20 sati

O Fabianu

Sa samo 22 godine života Fabian ima preko 5 godina iskustva kao sushi chef. Karijeru je započeo u Binimotu u Zagrebu, koji je bio sushi takeout, pa zatim u Timeu, kao jednom od najboljih azijskih restorana u Zagrebu, gdje je radio u sushi baru. Nakon toga u Kinoteci u Splitu vodi sushi bar gdje spaja mediteran i aziju. Ovog ljeta Fabian će provesti u novo otvorenom zadarskom restoranu Maguro.


Reci što misliš!