12. siječnja
Zadar cooking class: Radionica za sve ljubitelje kuhanja
U subotu, 12. siječnja s početkom u 18 sati održat će se radionica za ljubitelje kuhanja.
Predavač je Josip Matuzalen.
O predavaču:
S radom u kulinarstvu započeo je u uglednom hotelu Patria u srcu
Baranje, a svoj profesionalni razvoj nastavlja na imanju Didin
Konak u Kopačevu nedaleko Osijeka.Poslije , odlazi u Bad Homburg
gdje sljedećih godinu i pol dana obavlja djelatnost šefa kuhinje.
Nakon povratka u rodnu domovinu smješta se u Istru te postaje
Sous chef u fine dining restoranu u Poreču. Uz kuhanje, voli
pjevanje, plivanje te putovanja na kojima upoznaje bogatstvo
tuđih kultura i običaja.
Menu:
TJESTENINA SA ISTARSKM TARTUFOM I PRŠUTOM, GRANA PADANO
SALATINA
TOSTIRANE KOZICE
FILE RIBE U UMAKU OD MALVAZIJE
KREMA OD GRAŠKA
ZELENE MAHUNE
Cijena radionice: 200,00 kn
Vezane vijesti
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
-
Projekt koji prati velebitske pastire od prapovijesti do danas zaokružen je dokumentarnim fotografijama Marka-Lorenza Blaslova!
-
Atmosfera na Trgu Petra Krešimira IV bila je ispunjena toplinom, zajedništvom i radošću, a doček Svete Lucije postao je još jedan nezaboravan trenutak u adventskom kalendaru Paga
Izdvojeno
-
Djelomice sunčano uz više oblaka u prvom dijelu dana, osobito ujutro na jugu Jadrana gdje će još mjestimice padati kiša.
-
Topla čokolada jedan je od omiljenijih toplih napitaka diljem svijeta, posebno u hladnim zimskim mjesecima. Bogatog, kremastog okusa i intenzivnog mirisa čokolade, ovaj napitak pruža utjehu i toplinu te budi osjećaj nostalgije i zadovoljstva.
-
Jeste za šah i pivo? Red izazova i red opuštanja uz pivo u pogonu pivovare? Poklonite sebi i svojima jedan 'Christmas chess challenge' i zaigrajte šah s bivšim prvakom Hrvatske!
-
U petak, 13. prosinca, Zimski park na Višnjiku zasjao je u blagdanskom duhu uz dolazak Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske.
Reci što misliš!