Događaji

uz vatromet, bajkere i sv. nikolu

U Pagu otvoreno prvo umjetno klizalište ikada napravljeno na otoku

U Pagu otvoreno prvo umjetno klizalište ikada napravljeno na otoku
GP

U četvrtak, 6. prosinca u Pagu je otvoreno prvo umjetno klizalište ikada napravljeno na otoku. Program otvorenja započeo je vatrometom i dolaskom članova Moto kluba "Paška bura“ koji su odjeveni u kostime Djedova Božićnjaka iznenadili i razveselili nekoliko stotina posjetitelja s cijelog otoka.

Na otvorenju klizališta nastupila su djeca iz Dječjeg vrtića "Paški mališani", te Sveti Nikola koji je razdragane posjetitelje vodio kroz program. 

Advent 2018.: Otvoreno prvo klizalište u Pagu Advent 2018.: Otvoreno prvo klizalište u Pagu

"Ovo je središnji dio Adventa u Pagu, poklon djeci i mladima i svima koji vole klizanje. Naš Advent je sigurno među najboljima u županiji, i više od toga", rekao je gradonačelnik Fabijanić prigodom otvorenja klizališta. 

Klizalište je uređeno u jednom od nekadašnjih skladišta soli, koje se u Pagu uobičajeno naziva II. magazin. Uz klizalište su postavljene adventske kućice s raznovrsnom ponudom, hrane, slastica, pića, a cijeli je prostor bogato ukrašen u duhu Adventa. U II. magazinu će se moći klizati do 13. siječnja svakog dana od 16:00 do 22:00 sata. 

U sklopu ovogodišnjeg Adventa u Pagu bit će raznih programa, među ostalim tu je i kuća Djeda Božićnjaka, koncerti, dječja lutkarska predstava, vrtićke i školske predstave, predavanja i radionice, te božićni domjenak s građanima koji i ove godine organizira Grad Pag u suradnji s gradskim tvrtkama. 


Reci što misliš!