Crna Kronika

pu zadarska

Fizički i verbalni sukob na Relji, pritvoren 32-godišnjak

Fizički i verbalni sukob na Relji, pritvoren 32-godišnjak

Naime, 32-godišnjaka se sumnjiči da je 23. svibnja u Zadru, oko 01,45 sati na Relji, prilikom fizičkog sukoba teško ozlijedio 42-godišnjaka, koji je zadobio lake tjelesne ozljede.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela teška tjelesna ozljeda i narušavanja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem.

Naime, 32-godišnjaka se sumnjiči da je 23. svibnja u Zadru, oko 01,45 sati  na Relji, prilikom fizičkog sukoba teško ozlijedio 42-godišnjaka, koji je zadobio lake tjelesne ozljede.

Osumnjičeni je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda dostavljena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Nadalje, zbog sumnje da su kritične prigode sudjelovali u narušavanju javnog reda i mira, jučer su na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru prepraćeni 42-godišnjak i 22-godišnjakinja uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Reci što misliš!